BaByliss PRO Сrimping Iron Щипці хвилясті 60 мм

  • Виробник: BaByliss PRO
  • Наявність: 1-3 робочих днiв

1560 грн.


Дуже зручний корпус і розмір пластин допоможуть зробити потрібну укладку без особливих зусиль. 

EP TECHNOLOGY 5.0

Ця технологія - це високотехнічний метод, схожий на той, що використовується у ювелірній справі. Процес полягає у нанесенні мікрометричного металічного покриття шляхом електрогальванізації. Тертя стає ще менше, пластини - ще більш гладкими. Спротив високим температурам зростає ще більше, без всіляких хімічних реагентів. Тепло рівномірно розподіляється по всій поверхні пластин.  

Пластини: 

  • в 3 рази більш міцні та надійні
  • в 3 раза більш гладкі
  • висока стійкість до впливу хімічних препаратів
  • бездоганний довготривалий результат
  • дбайливе відношення до волосся і підкреслення його переваг 

Advanced Heat Management™

Щипці для гофрування включають в себе нагрівальний елемент останнього покоління, що саморегулюється, Advanced Heat Management™, який забезпечує точний і безперервний контроль температури. Ця технологія дозволяє апарату миттєво нагріватись до дуже високої температури, гарантує стабільність нагріву з точністю до пів-градуса, а також високу реактивність і відновлювальну здатність. 

Характеристики:

  • Збільшені пластини з нагрівальним елементом 60х90 мм
  • «Eco friendly» – максимальна продуктивність при споживаємій потужності всього 125 Вт 
  • Нагрівальні елементи з керамічним прошарком забезпечують рівномірне розподілення температури
  • Покриття пластин EP Technology 5.0 на основі цинкових мікрочастинок
  • Система контролю температури Advanced Heat Management 
  • Зовнішнє термостійке покриття з синтетичного матеріалу, що імітує велюр
  • Надійний механічний терморегулятор з 5 налаштуваннями температури для будь-якого типу волосся (120° C, 140 ° C, 160° C, 180° C і 200° C)
  • Світловий LED-индикатор стану інструменту і готовності до роботи 
  • Шнур, що обертається, довжиною 2,7 м

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук